Friday, January 14, 2011

Flori pentru Kara

ma gandesc ca probabil pentru a avea un oarece succes, trebuie sa insisti suficient de mult, sa fii cit de cit constient ca mergi in directia care trebuie si ca in fiecare zi trebuie sa faci macar un pas pentru a ajunge colo unde iti doresti sa fii; in locul ala minunat unde crezi tu ca viata e frumoasa. cred ca multi sunt doar fericiti pe drum, sau multi nici nu au pornit in cautarea locului pentru ca iau viata asa cum e, o accepta asa cum e si nu si-o imagineaza altfel...sau nu. nu stiu.
cert e ca sunt printre cei ce cauta mereu "locul" special din viata si asta ma face fericita pentru ca nu stiu daca as putea trai fara sa caut; si asta ma face nefericita pentru ca nu l-am gasit inca, pentru ca il stiu, dar nu-l vad.

bat campii in seara asta...

Anul trecut a fost unul urit pentru mine...si vreau ca anul asta sa fie diametral opus, sa am tot ceea ce mi-a lipsit, sa fac tot ceea ce nu am facut, sa fiu cum nu am fost.
vreau ca in fiecare zi sa creez ceva nou
si deja ma simt foarte vinovata ca ieri am creat niste maci noi, dar nu i-am postat...e ca si cum nu am facut nimic.
Aaa! de ce am intitulat postul "Flori pentru Kara"? FlowersByKara e magazinasul meu cu flori. flori de fetru, flori de organza si alte textile. Aveam 22 de produse...mi-am fixat sa ajung la 100, acum am 29.
In fiecare zi vreau sa adaug o floare noua.

maci verzi pe o sfoara, de acum 2 zile....pentru ce pe o sfoara?
pentru a impacheta un cadou frumos, sau pentru un ghiveci cu flori...

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking time to leave a comment! I love hearing from you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...