Friday, January 28, 2011

Ce-a cerut si ce-a iesit....

O buna prietena mi-a "facut comanda" sa zicem, asa, de un set de tablouri pictate in genul celor facute Alinei , mi-a adus si panzele, eu numai sa le pictez.... doar ca ....a iesit cu totul altceva, era sa zic spre rusinea mea, dar nu e cazul pentru ca in secret imi doream sa nu le vrea sa trebuiasca sa  iau alte panze si sa ii fac ei ceea ce isi doreste... de fapt le vroiam pe astea pentru mine :D
O imagine vazuta pe undeva, si mi-a ramas in minte, bine ca pina la urma nu a iesit cu ceea ce vazusem, DAR zic tare si cu capusorul plecat, ca ideea nu imi apartine. doar  pensonul si culorile si acum panzele
Gata!
Azi le-am si pus pe pereti si le iubesc ...rar mi se intampla sa fiu asa de incantata de ceva facut de mine...si poate ca veti spune ca nu chiar am motive, dar sunt si atit.
Sa caut o foto, sa vad ce am ...


Nu i-am dat nici un titlu
V-am spus ca-mi plac ciorile f mult, nu-i asa?

PS: Claudia, nu  dispera! Maine cumpar alte panze. Promit! :D

3 comments:

  1. Foarte frumos!Culorile emana caldura si liniste...parca se aude in surdina doar glasul ciorilor.Sa le stapanesti cu drag,sunt superbe tablouasele.

    ReplyDelete
  2. Imi plac foarte foarte mult! Imi inspira liniste si visare. Si mie imi plac ciorile (si caloriferele de fonta)! Ha ha! Cu drag,Ruxandra.

    ReplyDelete
  3. de cind tot zic ca o sa iau ap.foto, intr-o dimineata cu mine sa fotografiez citeva ciori in drum spre servici, si nu mai reusesc :))

    ReplyDelete

Thank you for taking time to leave a comment! I love hearing from you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...